Teatergruppen      Fotokavalkade      Brochure

 

Teatergruppen Syvstjernen

Teatergruppen Syvstjernen er en forening, der oprindeligt udsprang af initiativet Tag dine forældre med i skoleSyvstjerneskolen tilbage i 1991.

Tanken var at lave et projekt, som styrkede forholdet mellem elever, forældre og skole. Læs om allerførste forestilling i 1992, samt forestillingen i 1993!

SyvstjerneskolenTilknytningen til Syvstjerneskolen er stadig grundstenen i Teatergruppen, da Syvstjerneskolen har en teaterscene i festsalen i nærhed af klasselokaler, kulisser, rekvistter og kostumerum, hvilket giver optimale øveforhold. Det gør, at én del af Teaterstykket kan øve på hovedscenen, mens de andre dele øver i hvert deres klasselokale. Se vores fotokavalkade.

Formålet med foreningen er, at medlemmerne i fællesskab laver en årlig teaterforestilling på skolen, og det er gennem 22 år lykkedes at få et næsten professionelt teaterstykke op at stå hvert år, støttet af Forældre/lærerforeningen ved Syvstjerneskolen.

Forfattergruppen går allerede i september i gang med at skrive næste års stykke, mens selve produktionen af forestillingen starter i januar med planlagt premiere i marts måned.

Projektet under forældre/lærerforeningen ophørte i 2013. Derfor blev den nye forening Teatergruppen Syvstjernen stiftet den 17. april 2013.

Målet er at fortsætte det hidtidige arbejde med at producere en teaterforestilling hvert år, lavet af elever og forældre ved alle Furesøs skoler.

Teatergruppen Syvstjernen er for familier. Se vores vedtægt og referat fra stiftende generalforsamling. Se bestyrelsens medlemmer. Samt vores brochure og fotokavalkade.

For at få en forestilling op at stå, er der brug for folk — ikke kun som skuespillere  men lige så vigtigt til at lave kostumer, kulisser, lys og lyd, instruktion og sufflering. Der er plads til alle.

Teatergruppens forestillinger henvender sig både til børn og voksne, med en sjov/spændende handling, underfundige replikker, og sang og dans.

Teatergruppen er et ikke-kommercielt foretagende, men det er selvsagt forbundet med en del udgifter at lave teater. Der er udgifter til leje af lys- og lydudstyr, materialer til kulisser, kostumer, rekvisitter, vedligeholdelse af website mm.

Udgifterne dækkes til dels af indtægter ved billetsalg og salg i baren. Den bedste måde at støtte os på er ved at komme og se en af vores forestillinger. Invitér familie, venner og naboer med.

Økonomisk er vi dog også afhængige af bidrag fra sponsorer, herunder bidrag fra Furesø Kommune. Vi er meget taknemmelige for den velvillige sponsorstøtte, som har betydet, at Syvstjerneskolens Teatergruppe gennem så mange år har kunnet være med til at udvikle hundredvis af glade, kreative elever.

I 2015 vil der være forestillinger fredag d. 20. marts kl. 19 samt lørdag d. 21. marts klokken 13:30 og 17:30.

Se brochuren.  Vores hjemmeside er teatergruppen.dk

Vil du være sponsor, så klik her.